Ενοικιαση Χωρου για Εταιρικες & Ιδιωτικες εκδηλωσεις

Η The Blender Gallery αποτελεί έναν εναλλακτικό χώρο εκδηλώσεων στα νότια προάστια της Αθήνας. Ένας χώρος εκδηλώσεων υψηλής αισθητικής, όπου το ιδιαίτερο design συνδυάζεται με τη λειτουργικότητα.

Χωρητικότητα

100 άτομα καθιστά, 400 άτομα όρθια

Conference room

Πλήρως εξοπλισμένος χώρος για εταιρικές παρουσιάσεις

Bar & Cocktails

Πλήρως εξοπλισμένο μπαρ 8 μέτρων, ομάδα barista

Εξοπλισμός Χώρου

Ενοικίαση επίπλων & οπτικοακουστικού εξοπλισμού

Οργάνωση και χρήση χώρου

325 τ.μ. ωφέλιμου χώρου, 50 τ.μ. αίθριο, διαμόρφωση δωματίων

Η κρυφή μας "πίσω αυλή"

Iδανική για team building ασκήσεις, coffee breaks, street style parties.


ΠΡΟΪΟΝΤΙKEΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένας χώρος σύγχρονος, λειτουργικός και προσαρμόσιμος στις ανάγκες σας


Περισσότερα

Η Blender αναλαμβάνει με επιτυχία την πολύπλευρη οργάνωση ακόμα και των πιο απαιτητικών εκδηλώσεων. Είτε πρόκειται για προϊόντική παρουσίαση, προωθητικό πάρτι του brand σας, ή για μια πιο καλλιτεχνική παρουσίαση των υπηρεσιών σας, η ομάδα της Blender θα χαρεί να συζητήσει μαζί σας τις ιδέες σας και να σας καθοδηγήσει ως προς την διοργάνωση της εκδήλωσης σε έναν χώρο σύγχρονο, λειτουργικό και προσαρμόσιμο στις ανάγκες κάθε εκδήλωσης.


ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής σε ένα χώρο τέχνης


Περισσότερα

Η Τhe Blender Gallery αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για τη φιλοξενία εταιρικών δείπνων και εκδηλώσεων επιχειρηματικής δικτύωσης που θα μείνουν αξέχαστα στους πελάτες σας. H χωροταξία και αισθητική του χώρου τον καθιστά κατάλληλο και για τη διεξαγωγή team-building δραστηριοτήτων σε συνδυασμό με πρωινό/ μεσημεριανό coffee/ lunch break αντίστοιχα.


ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

Οι πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας στη Τhe Blender Gallery!


Περισσότερα

Μοναδικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες σε εσάς και στα κοντινά σας πρόσωπα!
Κλέψτε τις εντυπώσεις προσδίδοντας μια καλλιτεχνική αύρα στην εκδήλωση σας, με τη βοήθεια της ομάδας της Blender!


ΠΑΡΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Πάρτι γενεθλίων, πάρτι αρραβώνων, πάρτι απλά για να γιορτάσετε μαζί με τους αγαπημένους σας φίλους.


Περισσότερα

Η Blender τα συνδυάζει όλα! Ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, καταπληκτική ομάδα μπαρίστα, έναν μίνιμαλ εσωτερικό χώρο, οπτικοακουστικό εξοπλισμό για τη κατάλληλη ατμόσφαιρα, έργα σύγχρονης τέχνης που θα γοητεύσουν τους καλεσμένους σας.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Ειδικές τιμές για δημιουργικά εργαστήρια


Περισσότερα

Βρίσκεστε σε αναζήτηση για έναν ιδιαίτερο και άνετο χώρο για το επόμενο pop up σεμινάριο ή εργαστήριο σας;

Our Clients

Παρέχουμε: Επαγγελματικό μπαρ, κουζίνα, δυνατότητα δημιουργίας δωματίων/ εναλλασσώμενων χώρων εντός της γκαλερί, βοηθητικούς χώρους, προτζέκτορες, σκηνή, ψηλά τραπέζια, σκαμπό, ροτόντες, καρέκλες παρουσίασης, έπιπλα, φώτα.

O εκθεσιακός χώρος διακρίνεται για το minimal design του, ενώ το επιβλητικό μπαρ οχτώ μέτρων που συγκοινωνεί με το φωτεινό αίθριο - όαση της γκαλερί, διαμορφώνουν τον σύγχρονο και παράλληλα προσιτό χαρακτήρα της The Blender Gallery. Ο ωφέλιμος χώρος καλύπτει έκταση 325 τ.μ. Υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης δωματίων και διαχωριστικών ωστόσο, με σκοπό τη φιλοξενία μικρότερων εκδηλώσεων. Mε χωρητικότητα για 150-200 άτομα καθιστά ή εναλλακτικά μέχρι και 400 άτομα όρθια, ο φωτεινός και σύγχρονος χώρος της γκαλερί, πληροί όλες τις προδιαγραφές για την διοργάνωση εταιρικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων, προιοντικών εκθέσεων και προωθητικών events, εκπαιδευτικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων. Διατίθεται ο βασικός εξοπλισμός για ομιλίες, συνεδριάσεις, παρουσίασεις, συνεντεύξεις τύπου.

Η The Blender Gallery είναι επίσης ένας χώρος ιδανικός για ιδιωτικές εκδηλώσεις, κόκτειλ πάρτι, επίσημα δείπνα και δεξιώσεις. Με την εναλλαγή των εκθέσεων τέχνης ανά 5 βδομάδες, και τον χώρο επομένως να μεταλλάσσεται σε σχεδόν μηνιαία βάση, εξασφαλλίζεται η μοναδικότητα της κάθε εκδήλωσης που πραγματοποιείται στον χώρο μας. Διοργανώνοντας την εκδήλωση σας στη The Blender Gallery, προσφέρετε στους καλεσμένους σας την ευκαιρία να περιηγηθούν σε μια μοναδική έκθεση τέχνης. Για τις περιπτώσεις όπου ο πελάτης επιθυμεί να ντύσει με δικό του branding και διακόσμηση τον χώρο,  ο εναλλακτικός και ευέλικτος χώρος της The Blender Gallery μπορεί να διαμορφωθεί αναλόγως. H oμάδα της Blender βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειάζεστε σε σχέση με τη διαθεσιμότητα, τις παροχές και τις υπηρεσίες του χώρου.