Ηorizon Line Sessions | Where the sky meets the land

Ψηφιακή γνωριμία εικαστικών με το κοινό
12 επεισόδια | 12 διαφορετικά έργα από 12 διαφορετικούς εικαστικούς 
 
Κάθε Τρίτη και Παρασκευή, από τις 16 Ιουνίου, θα ανεβαίνει στις 12μμ. ώρα Ελλάδος (GMT +3) ένα καινούριο επεισόδιο στο Youtube Channel, στο Instagram Profile μέσω του IGTV αλλά και στο Facebook της The Blender Gallery.

Στο πλαίσιο του Horizon Line Sessions, Έλληνες και ξένοι εικαστικοί καλούνται να φανταστούν τον εαυτό τους στα εγκαίνια μιας νοητής ομαδικής έκθεσης, στην οποία συμμετέχουν με τουλάχιστον ένα έργο τους και έρχονται σε επαφή με τους καλεσμένους, μιλώντας τους για τη δουλειά τους. Στόχος του Horizon Line Sessions είναι να δωθεί στο εκάστοτε θεατή  η ευκαιρία να κοιτάξει μέσα από την ''κλειδαρότρυπα'' της οθόνης του και να ανακαλύψει τα έργα των καλλιτεχνών, γνωρίζοντας τους ίδιους και τη δημιουργικη διαδικασία τους καλύτερα, όπως θα γινόταν κατά την επίσκεψη τους σε εγκαίνια έκθεσης. Η The Blender Gallery σας καλωσορίζει σε αυτό το νέο τόπο συνάντησης του κοινού με τον κόσμο του εκάστοτε καλλιτέχνη. 

#horizonlinesessions #theblenderarchive #meetthecreator #meettheartwork #virtualviews #blendergoesdigital #artistsinterviews #artdiscussion #blenderart #wheretheskymeetstheland #theblendergallery #artworktranslated