Ψηφιακός κατάλογος έκθεσης MΥΘΟΣ του Μανώλη Αναστασάκου

Η σειρά μύθος, επιτρέπει στο θεατή, να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που διαβάζει ένα έργο τέχνης . Τα έργα αυτά γίνονται εφαλτήριο για να παντρευτούν ιστορίες αρχετυπικές με το σήμερα με έναν φρέσκο και αριστοτεχνικό τρόπο. Προσκαλούν τα μάτια και το πνεύμα μας σε ένα εικαστικό και σχεδόν Μυθικό άβατο."

Λόγω της κρίσης στον τομέα της διεθνούς δημόσιας υγείας και της παράτασης των κρατικών μέτρων προστασίας των πολιτών, η έκθεση του Μανώλη Αναστασάκου με τίτλο Μύθος, που τα εγκαίνιά της ήταν προγραμματισμένα για σήμερα, Σάββατο 4 Απριλίου, αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία των επίσημων εγκαινίων της έκθεσης θα ανακοινωθεί σύντομα. 

Μέχρι τότε, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί και να ανακαλύψει τα έργα του εικαστικού σε ψηφιακή μορφή. Δείτε τον ψηφιακό κατάλογο της έκθεσης εδώ. 

Καθώς τα νέα σε σχέση με τον COVID-19 αναδιαμορφώνουν όσα θεωρούσαμε δεδομένα σε επαγγελματικό, κοινωνικό και ατομικό πλαίσιο, έτσι και η κοινότητα της τέχνης δέχεται προκλήσεις. Εν όψει αυτών των προκλήσεων, η ομάδα μας έχει ως κύριο στόχο να διατηρήσει τη προσβασιμότητα του κοινού στις δράσεις μας μέσω του διαδικτύου και ευελπιστεί να παρέχει ‘ψηφιακή’ αλληλεγγύη μέσω της τέχνης! 
 
Παραμένουμε μαζί ακόμα και στο σπίτι.