Χριστίνα Παπαιωάννου

Η Χριστίνα Παπαϊωάννου είναι εικαστικός από την Θεσσαλονίκη, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας (2014).

Based in Athens

Περισσότερα ⟶

Δήμητρα Μπουρίτσα

Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Σπούδασε Ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (2015- 2020) και Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (2006- 2012). 

Based in Athens

Περισσότερα ⟶

Κώστας Μπερδέκλης

Ο Κωνσταντίνος Μπερδέκλης σπούδασε γραφιστική (ΤΕΙ Αθήνας) και ζωγραφική (UCA Surrey, Αγγλία). Ασχολείται με την αποτύπωση του γυναικείου αρχέτυπου μέσω φωτογραφιών της μόδας και του διαδικτύου.

Based in Athens

Περισσότερα ⟶

Αλέξανδρος Μαγκανιώτης

Ο Αλέξανδρος Μαγκανιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Architectural design στην “The Bartlett” του Πανεπιστημίου U.C.L. στο Λονδίνο.

Based in Athens

Περισσότερα ⟶

Ταξιάρχης Μερμίρης

Ο Ταξιάρχης Μερμίρης έχει πραγματοποιήσει σπουδές στο πεδίο της Οπτικής Επικοινωνίας , της ζωγραφικής και του σχεδίου. Από το 2008 έχει συμμετάσχει σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις σε Αθήνα και Λονδίνο.

Based in Athens

Περισσότερα ⟶

Δημήτρης Δάλλας

Επηρεασμένος από την κουλτούρα του γκράφιτι, ο Δάλλας δουλεύει με σπρέι, ακρυλικά, μαρκαδόρους και σπάτουλες που αναφέρονται στον αφηρημένο εξπρεσιονισμό. Οι χαρακτήρες και τα σύμβολά του είναι προϊόντα της αυθόρμητης διαδικασίας και του αυτοσχεδιασμού του καλλιτέχνη.

Based in Athens

Περισσότερα ⟶

Ελένη Μαραγκάκη

Η Ελένη Μαραγκάκη είναι εικαστικός γεννημένη στην Αθήνα. Σπούδασε Ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας (2013-2018) και MA Fine Art στο Central Saint Martins, UAL (2020-2022), ως αποδέκτης της υποτροφίας Mona Hatoum.

Based in London

Περισσότερα ⟶

Χαρούλα Νικολαΐδου

Η Χαρούλα Νικολαΐδου είναι εικαστικός με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από τις Εικαστικές και Εφαρμοσμένες Τέχνες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου το 2010. 

Based in Thessaloniki

Περισσότερα ⟶

Dionisios Fragias

Ο Fragias με μέντορα τον καλλιτέχνη Jeff Koons συνεργάζονται στενά στα πιο διάσημα έργα τέχνης στον κόσμο για πολλά χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας επερχόμενης εκτόξευσης ενός έργου τέχνης σε έναν πύραυλο που θα εγκατασταθεί στη νότια επιφάνεια του φεγγαριού!

Based in New York City

Περισσότερα ⟶